Alla hjärtans dag...

I dag är det "Alla hjärtans dag". 

På något sätt så har det blivit ytterligare en dag för handel, vad man ska köpa till någon, eller vad man förväntar sig att få- och /eller att som singel är det en urkass dag...

 

Men jag hävdar bestämt, att så är det inte, om du inte vill. 

Alla dagar är viktiga, och man ska hitta anledningar att fira livet! Så mitt tips med denna dagen är att ge och känna:

1) Lista 3 saker som du är grymt tacksam för i ditt liv! Kommer du inte på något, tänk ett varv till, du har massor att vara tacksam för, du måste bara fokusera på det du har , istället för det du saknar. När du hittar 3 saker, känn det i ditt hjärta, känna äkta kärlek för det, för det du tänker /känner drar du till dig mer av. 

 

2) Ge dej 3 saker idag, något du verkligen skulle bli glad av, det kan vara allt från en extra paus, att vila ut, tid att läsa din bok, sträck-se en serie du inte hunnit eller kanske ta en promenad vid vattnet. Eller varför inte unna dig den där semlan, etc. Glädje behöver inte kosta skjortan ;) Sedan njuter du av att du ger dig själv det du blir glad av.  Kom ihåg, vi skapar vår egen känsla, det gäller bara att fokusera rätt. 

 

3) Ge något till andra i dag! le mot de du möter på gatan, i kön på Ica, på pendeln.Säg tack och mena det till de som hjälper dig. Kassörskan, chauffören, någon som hjälper dig på jobbet, eller den som lagat din mat. Eller så lagar du mat till någon annan. Alla dessa små saker som vi inte tänker på, är de som gör skillnad. Så var medveten i dag... och gärna andra dagar. 

 

Önskar dig en fin Valentines dag, spelar ingen roll om du är singel, i förhållande, ung eller gammal, du har verktygen att göra det bästa av din dag, i dag, i morgon och....

 

14 feb 2018