Resortet i Almuñécar..

Almuñécar är en lite by i södra Spanien, som är beläget mellan Malaga och Granada, så man kan välja att flyga till båda destinationerna.

Vårt resort  ligger uppe på en bergsida med utsikt över havet, alla lägenheterna vätter mot havet och söderläge, med en magiskt vacker utsikt. Vi ser både soluppgången och solnedgången från huset.

Totalt är det 5 lägenheter,med balkong i söderläge mot havet.

Vi har ett maxantal på 15/16 deltagare, vilket är unikt, så det är inga stora grupper på 60-100 personer, vi delar heller inte ytan med någon annan än vårt team.

Du får även hela 7 dagars reatreat, lördag till lördag.  Så det blir både gemytligt, privat och tid att få nya bekantskaper, faktiskt en resa du kan välja att genomföra helt själv.

Vi har ett stort soldäck, egen privat pool för bara oss.

På terassen kommer morgonyogan att ske, och även frukostar, vissa luncher och en del cirkel och fyspass. 

Vi har långa strandpromenader som blir ca 15 km om man gör hela rundan, perfekt för löpning och powerwalk och fyspass med PT Nina Corney. 

Det en många vandringsleder i närhet, många kommer hit för vandring, och inte att förglömma golfbanor för den golfintresserade. 

Almuñécar har en gammal stadsdel, gamla stan, som är liten, pittoresk och fantastiks att vandra runt i. Maten är enormt god, och man är generös. Beställer du in något att dricka så får du en tapas till, oftast pinfärska grillade sardiner och lite sallader etc. Som sagt, de är generöst tilltaget, och sardiner står de och grillar efter hela stranden, äkta och genuint.

Almuñécar har ett subtropiskt klimat, vilket gör att det växer så det knakar, det är odlingar överallt och det växer mängder av exotiska frukter, avokado, Cherimoya, apelsiner, tomater och smaken är ljuvlig. 

 

Sedan så klar ett glittrande hav, det finns alla typer av vattensporter för den som vill testa. Eller varför inte bara läsa en bok under ett parasoll nere på någon av de vackra stränderna. 

Det är hit vi tar er i april 2018. 

 

6 jan 2018