Hur har du det med balansen?

Hur hade du det med balansen i ditt liv ut under julledighet?

Man behöver inte avstå allt det goda, utan förök skapa balans mellan middagar, umgänge med familj och vänner, sömn, rörelse.

Rörelse behöver inte vara ett hårt pass på gymmet eller en löprunda. Ta en promenad tillsammans med nära och kära för att få igång kroppen och knoppen. På med kläder och njut av att bara få vara ute och andas.

Detta gäller alltid, även nu efter helgerna, vi har avgett våra nyårslöften, som för många inte ens kommer hålla januari ut. Vill du på riktigt skapa balansi ditt liv? Väldigt många har som mål att träna mer, gå ner lite i vikt för att nå sin trivselvikt, få mer energi, och allt detta är mer än möjligt, men ändå känna att man mår bra, får en kick utan att avstå från allt det goda. Lite nya vanor kan göra underverk för att uppnå en bra balans. 

Under vår vecka i april vill vi skapa dagar som är njutningsfulla, inspirerande, balanserande och energigivande. Vi kommer erbjuda ett späckat program med yoga, funktionell träning, löpning, vandring, god mat, gott vin och nya vänner. 

Du fyller på med det du behöver 
Gå in och läs under vårt evenemang MåBästVecka om hur du anmäler dig.

Vi önskar Dig en fortsatt bra start på 2018.

 

 

5 jan 2018