Längtar bort...

Är det konstigt att man längtar bort ibland? 

 

Det behöver inte bara bero på att regent öser ner, och aldrig verkar vilja sluta, eller att det kommer ett extra tjockt snötäcke, igen.... Precis när man trodde att våren var på gång, och man inser att det här kommer att stanna någon månad till.

 

 

 

Nej, faktum är att de flesta av oss mår bra av lite miljöombyte. det liksom kickar igång. Det är bra, ja rent nödvändigt att inte springa på som Duracell-kaniner, utan att lära oss att använda på /av knappen. Att inse att vi behöver vila för att orka aktiviteten, och rätt sorts aktivitet fyller på oss till bredden. 

 

 

Så sluta inte drömma om din upplevelse, resa kanske rent av må-bäst-vecka men personliga tränare som tar hand om dig, peppar dig, och ger dig de verktyg du behöver för att du ska med självhjälp må bäst.  hela 58% av Sveriges befolkning vill åka på en arrangerad må bra / träningsresa, men är du en av dem som verkligen gör det, eller förblir din dröm bara en saga.

 

#måbästvecka, #heladu, #PTNinaCorney #EwaWinberg, #andningsteknik, #egoboost, #Amunecar, #Run, #core, #föntser mot havet, "Costa Tropical, #Sydspanska kusten, 

 

15 feb 2018