Ny resa planerad till Maj 2019

Nu planerar vi för 2019 års Njutningsresa.Onsdagen den 1 maj 2019 drar vi iväg igen på en ny njutningsveckan i Spanien . Platsen är underbar och magisk vacker, Costa Tropical. Här möter du havet som breder ut sig mot horisonten och Afrika som närmsta granne. I vårt retreat har alla en balkong mot solen, havet och poolen. Vi vill skapa dagar som är njutningsfulla, inspirerande, balanserande och fyller dig till bredden med härliga energier. Kalla det en energi kick, en självboost och ett sätt att verkligen komma igång med träningen, nu har du chansen att få personlig hjälp, som du sedan kan ta med dig hem, coachingen kan även fortsätta vid hemkomst, för den som vill. Oavsett om du vill kicka igång dig eller behöver avkoppling i ny underbar miljö, så är du välkommen. 

 


Dagarna kommer bli fyllda med mjuk uppvakningsyoga, på vår privata terrass, löpning efter den milslånga strandpromenaden, eller tuff backträning till vårt vackra boende. Platsen är perfekt för långa power walks och vandringar i bergen. Och massor av andra träningspass som PT Nina Corney håller i. Du väljer själv vart du lägger din nivå och vilka pass du vill delta på. Träningen anpassas efter deltagarna.

 


Det finns tid för att skapa balans, att bli inspirerad, att kunna njuta av både träning, vila, relaxa och uppleva någonting nytt. Varför inte avsluta dagen med att sippa på ett glas vin under en palm medan du intar solnedgången över havet.

Anmälan görs till Anneli Lindskog eller Nina Corney. info(a)oneofakindnc.se eller li.lindskog(a)hotmail.com 

#måbästvecka, #boosvecka, #Heladu, #njutningsresa, #ptninacorney, #inspirationsresa,

17 jun 2018