Om oss

 

 

Nina Corney och Anneli Lindskog heter vi som dragit igång HelaDu.

 

Nina är utbildad PT och jobbar i Stockholm. Anneli lever och jobbar i Spanien och är i första hand projektledare i detta projekten men har en bakgrund somsjälslig livscoach och en pågående utbildning som mental tränare.  

Vi har känt varandra i 20 år, vi lärde känna varandra då vi båda bodde i Småland och började göra långvandringar tillsamamans, nyligen var vi även iväg med ett tjejgäng och vandrade den omtalade  "Camoni de Santiago".

Nu slår vi slag i saken att driva ett "boosting-projekt" tillsammans, ett projekt som vi brinner för. För vi har båda samma drivkraft att hjälpa andra att förbättra sig, uppmuntra till att följa sina drömmar och hjälpa till att ge dem verktyg att själva skapa ett bättre liv, mer energi, bättre hälsa, kanske komma igång med träning, men framför att uppnå sina mål. 

Vi kommer även ha med gästintruktörer /yogalärare. Desa kommer att presenteras separat. 

 

Vårt livsnjutnings recept:

Ta en rejäl näve egen tid, 
en knivsudd egoboost,
En knippa timmar avsatt för njutning
en stund för att fundera ut vad som är viktig i ditt liv,
En paus för din själ och inre röst att göra sig hörd.
Mixa allt i en mixer, eller rör runt med en gammal träslev, allt fungerar.

Krydda sedan upp hela härligheten med löpning, yoga, vandring, powerwalk i solen, du väljer din smakessens själv, och sist men inte minst, skratt, god mat och varför inte nått glas vin.

 

Känner du att du vill få en kickstart att ta dig själv till nästa nivå i ditt liv? Att se något nytt, lära något nytt och är nyfiken på vad livet har att ge?

Då är du varmt välkommen att hänga med på vår boostvecka.

Enligt nya rön så vill 58% av sveriges befolkning testa en träningsvecka utomlands, kanske är du just en av dem som vill förverkliga sin dröm. 

 

Väl mött

Nina Corney och Anneli Lindskog