Hela Du

Du behöver inte vara bra för att börja, men du måste börja för att vara bra.

Event

Ny njutningsresa 13-20 oktober 2020.

Nu är dagarna spikade! Nästa resa blir 13 oktober till 20 oktober 2020.  Så markera dagarna i din agenda och avsätt egen tid för att må bra, fylla på med livsenergi, glädje och ny inspiration.  Gå in på vår Facebook grupp, där kommer eventet upp för anmälan snarast. Pris, program och aktivieteter kommer snart upp där. Men som vanligt blir det härliga aktiviteter, träning och teknik med Nina, yogapass, själsliga inslag och en dagstur till Granada som ligger på programet. Det finns även utrymme för egen tid, att bara slappa vid poolen med en bok elelr vandraingar inne i byn. 

 

Nu planerar vi nästa livsbejakande resa. Så markera oktober i den agenda, vi återkommer med datum snarast.

  

 

 

 

Njutningsresa i maj 2019

 

Den 1-8 maj 2019 drar vi iväg på en ny njutningsveckan i Spanien. Platsen är underbar och magisk, vackert belägen i Costa Tropical. Här möter du havet som breder ut sig mot horisonten och Afrika som närmsta granne. I vårt retreat har alla en balkong mot solen, havet och poolen. Tillsammans med en grupp på max 12 personer ger vi dig det du behöver för att få motivation, kraft och energi.

Vi vill skapa dagar som är njutningsfulla, inspirerande, balanserande och fyller dig till bredden med härliga energier. Kalla det energikick, självboost eller ett sätt att komma igång eller få nytändning med din träning. Oavsett träningsform, om du vill kicka igång dig eller behöver avkoppling i ny underbar miljö, så är du välkommen.

Dagarna kommer bli fyllda med yoga på vår privata terrass, löpning eller power walks efter den milslånga strandpromenaden, backträning till vårt vackra boende, funktionell träning och tuffare fyspass. Vi som coachar och ger dig en njutningsfull resa är Nina Corney, din personig tränare, Anneli Lindskog som ger dig andlig vägledning och mycket annat samt Monika Ryberg, vår yogalärare. Varför inte avsluta dagen med något gott att äta, ett glas vin och en fantastisk solnedgången över havet. Du väljer själv vart du lägger din nivå och vilka pass du vill delta på. Du gör det Du mår bra av.

Pris 10.800 kr per person inkluderar del i lägenhet, all träning, enklare frukost, lunch varje dag, middag tre kvällar (övriga kvällar fria) samt en vandringsdag.

Välkommen till ett äventyr laddat med njutning, träning, inspiration egentid och vänner.

 

Anmälan görs till:

Anneli Lindskog / li.lindskog@icloud.com

Nina Corney / info@oneofakindnc.se

sms och messanger funkar oxå

 

 

Behöver du en energikick när novembermörkret är som mörkast?

Vad kan väl då vara bättre än att sticka iväg söderut och få en upplevelseresa med energipåfyllning! Träning, njutning, god mat, gott vin, trevliga människor, fantastiska miljöer och shopping!

 

Under fem dagar bor vi i natursköna Sitges. Fortfarande i november är där ett underbara klimat och trots årstiden många soltimmar per dygn.

 

Det blir en mix av olika träningspass med Nina som PT. Lugn morgonjogg och löpning längs stranden, styrkepass och funktionell träning. Vi kommer också kunna erbjuda skön yoga med utbildad yogainstruktör. Träningen utförs både på vår underbara terrass, nere vid havet och i naturområdet där vi bor.

Vi har fina vandringsleder runt huset, gångavstånd till Sitges vackra stränder och strandpromenad. Det blir även inslag av tankekraft/andlig spis. Både ande, kropp och själ får sitt.

 

Det kommer också finnas många andra härliga överraskningar på programmet.

 

Fredagen den 23 november, ”Black Friday” gör vi en shoppingresa till Barcelona och du får chans att både fixa julgåvorna och fynda märkesprylar, kläder etc.

Missa inte chansen att få uppleva ett helt magiskt Barcelona i kvällsmörkret där det kommet finnas massor av event på gator och torg under Black Friday.

 

I resan ingår boende, träning, ej spikade överraskningar, frukost, lunch och gemensamma middagar i huset. (Dagen i Barcelona står man själv för maten).

 

När: Tisdag 20/11 – Söndag 25/11 2018

Var: Sitges Spanien

Pris: 7.900 kr/pers

(Transport/Resa ingår ej)

 

Anmälan till: 
Nina Corney info@oneofakindnc.se 
Anneli Lindskog li.lindskog@icloud.com 
Du kan också anmäla dej via messenger, sms eller Instagram.
Läs mer om våra resor under FB-gruppen HelaDu där våra evenemang finns, på vår hemsida www.heladu.n.nu eller på Instagram @teamheladu

 

Sista anmälningsdag 30 September 2018

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Almunecar: 1-8 Maj 2019

Häng med oss till Almunecar i Södra Spanien på vår njutningsresa den 1-8 Maj 2019.

Möt dagen med ett yogapass i soluppgången, en löptur eller vandring längs havet. Eftermiddagspass med funktionell träning, core träning eller ett intensivt styrkepass. 
Det finns inga måsten, du gör det du mår bra av.

Det kommer finnas tid att njuta av både träning, återhämtning, nya upplevelser och vänner. Vi avslutar dagen med god mat och om du vill ett glas vin på vår terrass som erbjuder en magisk utsikt och solnedgång över havet.

Priset för veckan är 10.800 kr och inkluderar:

All Träning
Del i fullt utrustad lägenhet
Frukost varje dag
Lunch varje dag
Heldagsutflykt med vandring inkl lunch 
Gemensam måltid på kvällen ankomstdagen
Gemensam middag sista kvällen
(Kan komma vissa ändringar i upplägget)

Resa ingår ej

Anmälan görs till Anneli Lindskog eller Nina Corney. info(a)oneofakindnc.se / li.lindskog@icloud.com

Läs mer och se bilder från vårt fantastiska ställe och förra resa:

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)