Gästinstruktörer

MONIKA RYBERG
Vi har nöjet att presentera Monika, som är vär gästintruktur på resan vi gör 1-8 Maj 2019. Monika kommer guida dig genom yogapass och meditatition.
Så här presenterar hon sig: 
-Jag heter Monika och är sedan några månader tillbaka delägare i ShenDao Yoga, ett yogaställe mitt i Uppsala, där jag också undervisar fyra kvällar i veckan. Utöver yoga så arbetar jag som slöjdlärare fyra dagar i veckan på en kommunal skola i Uppsala.

Första gången jag utövade fysisk yoga var i ett klassrum på den skola som jag arbetade på då. Året var 2003 och min kollega som sedan en tid tillbaka praktiserade Ashtanga Yoga undervisade oss i solhälningen. Det är 16 år sedan nu och fortfarande är solhälsningen min favoritrörelse. För mig handlar yoga om min inre resa. Om mitt sinne är splittrat tar yogan mig tillbaka till nuet. Livet är i ständig förändring och yogan hjälper till att hitta balansen. 

Mitt yogautövande började i Ashtanga Yoga och fortsatte så ett par år till. Det var först 2012 då jag sökte en annan yogaform, som jag hittade den yogaformen som jag utövar idag. Satyananda yogan innehåller dels fysikska rörelser, men också djupavslappning och meditation. Ett år senare började jag en två-årig yogalärarubildnig på ett ashram i Hälsningland och 2014 började jag att undervisa i yoga.. Mitt intresse för kroppens anatomi ledde in mig på Yin yoga och år 2018 gick jag en 50 h grundkurs. I juli åker jag till Maldiverna för att gå tvåveckors fördjupning i Yin yoga. Under våren går jag en kurs i Buddhistisk meditation."
Varmt välkommen Monika säger vi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EWA WINBERG JIND AMRIT

Vi har nu det stora nöjet att berätta att vår första gästinstruktör är #Kundalinayoga läraren Ewa Winberg Jind Amrit. Hon har jobbat som yogalärare länge, och är initiativtagaren till #Barcelona-bed&yoga.

Hon kommer ge er en fantastisk start på dagen med en morgonyoga samt en liten uppfriskande hälso-shot  ;) Allt för att kropp och själ ska få den bästa starten. Hon kommer även att ha några eftermiddagspass / kvällsmeditation vid havet. Detta ingår i veckans program, för den som vill.

Ewa finns med hela veckan, så vill man boka in privat yogaundervisning, med henne så gör ni det direkt med henne.

 

 

Vill du veta mer om Ewa kan du kika in på hennes hemsida Living a Happy Life in Harmony

 

Vi säger varmt välkommen till Ewa i april!